Header

Jag känner mig helt ensam i det kalla rummet, vart är ljuset i mitt liv. Vill finna den källa som kan få min kropp att pulsera värme. Ett stearinljus kan få mig hel igen, tänd lågan åt mig eller låt mig förbli kall som själva isen på fjorden.

~ Thiaz

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vägen till kärlek är den krokiga stigen som vi alla försöker bestiga. Sorg, tårar och svartsjuka vi möter under resan.. Men finn den rätta utav alla du passerar så kommer även du få uppleva det som kallas kärlek.

~ Thiaz

Likes

Comments

Ingen vet vart tiden tar oss, världen försvinner med solens nedgång. Andra världar öppnar sig, haven tar över stora delar. Människor kommer försvinna som de små bortglömda älvar dom är, ser över domedagens murar. Nu är slutet här.

~ Thiaz

Likes

Comments

Du är allt jag behöver, min kärleksängel. Under vattnet jag försöker ta mig upp för att få se dig, ditt fina leende som alltid får mitt lilla hjärta att slå extra slag. Utan dig jag kämpar, hatar att se dig falla. Men jag ser klarheten, ytan närmar sig. Du är allt jag behöver, vattendroppen på mitt fönster.

~ Thiaz

Likes

Comments

Frågan svajar fram och tillbaka, är du den som ska få bli min. Du finns i mina tankar till och med när jag sover mig bort till drömmarnas dalar. För evigt och för alltid dom säger, frågan är bara. Är du redo att gifta dig med en sådan varelse som mig, jag är redo. Vi tar steget och gör oss till ett.

~ Thiaz

Likes

Comments

Hjärtat söker efter din puls, viskar mitt namn och får pulsen att öka. Du försöker förstå att jag inte vill förlora dig till änglarnas stad. Vill att tiden ska förbli så det alltid blir vi tillsammans vid kärlekens strand. Skriften kommer bestå i strandens ljusa sand.

~ Thiaz

Likes

Comments

Demoner är vi alla, änglar vill falla. Varför finns rädslan i oss alla för att finna det stora vi söker. Utan strävan så kommer vi ingenstans. Ingen kan klandra dig för att du vill bli den stora alla pratar om. Om du fortsätter sökandet, så kommer du finna svaret du alltid sökt efter.

~ Thiaz

Likes

Comments

Utan dig så ramlar jag, tillsammans faller vi. Hur ska vi överleva, det är som en stor gåta som bara går runt och runt. Vill bara vika ut vingarna våra och ta oss långt bort, innan vi faller ner i mörkrets stora hål.

~ Thiaz


Likes

Comments

Du ser dig själv som bortglömd när du ställer dig framför spegeln. Du intalar dig att du inte behöver någon vid din sida. För du vet vem du är, en bortglömd själ. Saker som hänt, nu försöker du söka friheten och lyckan. Du ser upp mot skyarna, vinden tar med dig på livets resa.

~ Thiaz

Likes

Comments

Dagen jag sårade dig med dem hårda orden, är den dagen jag aldrig kommer förlåta min egna själ för. Det är dig jag vill leva med, men nu är dagarna över och jag hoppas ändå att du har förstått min kärlek till dig.

Hjärtat mitt bultar så fruktansvärt efter dig, för jag kommer ihåg alla dagar som vi hade tillsammans. Dagarna som fick min själ att snurra bland kungarna, jag vet att allt detta har hänt i mitt liv. Nu tar jag mig upp, och bevisar för er alla. Att det är jag som är kungen i det stora palatset.

~ Thiaz

Likes

Comments